Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Έτοιμοι να σαλπάρουμε;;;; Το ταξίδι της γνώσης μας μόλις ξεκινά !!!!!

  Γεια σας αγαπημένα μας παιδιά !!

  Είμαι ο Καπετάν Φασαρίας και είμαι ο καπετάνιος του πιο σπουδαίου καραβιού!!! Του καραβιού της γνώσης... Έμαθα σ' ένα λιμάνι που σταμάτησα ότι τα σχολεία σας έκλεισαν λόγω κάποιου κορονοιού.. Πώς περνάτε, λοιπόν, στο σπίτι σας; Χμμμ... μάλλον ίσως λίγο να βαρεθήκατε...ίσως λίγο να σας λείπουν οι φίλοι σας...ίσως λίγο να θέλετε να βγείτε έξω να τρέξετε και να παίξετε..όμως μη στεναχωριέστε.. είμαι εγώ εδώ για σας!!!!
  Θέλετε να σας πάρω μαζί μου να πάμε σε ένα ταξίδι μαγικό, γεμάτο γνώσεις, φαντασία, παιχνίδι, δημιουργικότητα και αναζήτηση θησαυρού; Σε κάθε λιμάνι θα σταματάμε για να μαζεύουμε νέες γνώσεις στο μπαουλάκι μας !!!  Για το ταξίδι μας αυτό θα χρειαστούμε να φτιάξετε ένα καράβι έτσι ώστε να μπορέσουμε να σαλπάρουμε, ένα ναυτικό καπελάκι, μια άγκυρα και σίγουρα ένα σωσίβιο... γιατί πάντα πρέπει να διαφυλάττουμε την ασφάλεια μας!!! Αααα και μη ξεχάσετε να βρείτε ένα ναυτικό όνομα.
  Τα γενναία μας ναυτάκια θα ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουν καταφέρνοντας έτσι να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας!!! Θυμηθείτε, όμως, ότι πρέπει να βρείτε και εσείς το δικό σας πλήρωμα στο καράβι σας, για να σας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι.. χμμ... ποιος μπορεί να είναι; ο μπαμπάς; η μαμά; τα αδελφάκια σας; γιατί όχι και όλοι μαζί!!!! Και πάντα να έχετε κατά νου ότι : Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός !!!!


Δραστηριότητα:

Για να γίνουμε αληθινά ναυτάκια χρειαζόμαστε λοιπόν, ένα όνομα!! Ένα ναυτικό καπέλο, ένα καράβι, μια άγκυρα και ένα σωσίβιο.. Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ανάλογα με το τι μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας, χωρίς κανένα περιορισμό!! Ο μοναδικός οδηγός είναι η φαντασία σας !!! 


     Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες σας στο τοίχο του σχολείου μας !!!!

ααααα και μη ξεχνάτε το ναυτικό μας χαιρετισμό !!! 

             Εμπρός, εμπρός όλοι μαζί..να σαλπάρουμε σ' ένα μαγικό νησί..
             Δε φοβόμαστε καταιγίδες.. είμαστε οι ατρόμητοι ατσίδες...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου