Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Επιστροφή στον παιδικό σταθμό μας !!!!!


Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς,

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του Υπουργείου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν ξανά μετά την εξάπλωση του κορονοιού!!!! Έτσι, λοιπόν, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για τους μικρούς μας μαθητές τη Δευτέρα 1 Ιουνίου!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την προστασία όλων μας απο τον κορονοιο θα ληφθούν κάποια μέτρα και θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας του σχολείου μας!!! Θα πραγματοποιηθεί προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία απο τη διεύθυνση του παιδικού προς τους γονείς μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου !!!


Μικροί μας ατσίδες καπετάνιοι,

Το διαδικτυακό μας ταξίδι τελειώνει εδώ!!!!! Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τα μπαουλάκια της γνώσης μας, να βάλετε μέσα όλους τους θησαυρούς που μαζέψατε και να κρατήσετε μέσα στην καρδούλα σας όλες τις εμπειρίες που αποκτήσατε με το πλήρωμά σας!!! Ήταν ένα ταξίδι διαφορετικό και πρωτόγνωρο για όλους μας!!! Σίγουρα όμως μάθαμε κάτι από όλο αυτό!!!! Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε όλο αυτό!!!!! Τώρα όμως θα ξανασυναντηθούμε στο σχολείο μας για νέες περιπέτειες !!!!!

Σας περιμένουμε με αγωνία,

το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου